Queixes dels veïns per l’execució d’obres en ple estiu i durant la represa de les escoles

En les accions periòdiques de contacte amb els barris, l’equip de Junts ha rebut la queixa i prec dels veïns del barri de Tueda i Vilartagues en relació a les obres iniciades per l’ajuntament durant els mes d’Agost i setembre.

Aquests veïns ens han fet arribar el seu malestar per la baixa disponibilitat d’aparcaments, la pols que entra a les cases i la dificultat en la mobilitat que les obres estan provocant en ple mes d’agost i en la represa de setembre.

Els veïns ens indiquen que les voreres portaven molts anys amb necessitat de ser reparades i que podria haver-se programat millor en altres èpoques de l’any quan l’activitat general i la mobilitat fossin més baixes. Coincideixen en creure que és una execució precipitada de les obres per part del govern de l’alcalde Carles Motas ja que en pocs mesos hi haurà eleccions municipals.

Al mateix temps d’aquest prec dels veïns de Tueda, ens arriben dues queixes més; una d’empresaris turístics sobre treballs de millora que es varen fer a la barana de mar en plena temporada turística que dificultava la mobilitat vianants i l’altra de mares i pares de l’escola l’Estació que critiquen la mala planificació dels treballs del carrer Santa Teresa que estan a mitjes tot i havent començat l’activitat escolar.