Presentació candidat eleccions municipals 2023

"Treballaré perquè Sant Feliu de Guíxols sigui una ciutat de referència, amb més qualitat de vida i progrés, generadora d'oportunitats"

Aquest divendres hem presentat les línies mestres d'un projecte "per desenvolupar el potencial del municipi que ha de ser capital de la Costa Brava"

La sala d'actes Abat Panyelles del Monestir de Sant Feliu de Guíxols ha acollit aquest divendres al vespre l'acte de la meva presentació com a cap de llista de Junts per a les properes eleccions municipals, al qual hi han assistit el secretari general de Junts, Jordi Turull, el president del Consell Nacional, Josep Rull i la diputada i alcaldessa de Begur Maite Selva.

He exposat les línies metres del projecte de Junts per Sant Feliu de Guíxols, que té com a objectiu "desenvolupar el potencial del municipi". "Treballarem per fer que Sant Feliu de Guíxols sigui una ciutat de referència, amb més qualitat de vida i progrés, capital de la Costa Brava. Amb vocació de servei i generadora d'oportunitats liderant l'economia blava i basada en el talent". "Apostem per la millora dels serveis bàsics, una ciutat neta, segura, que cuidi la nostra gent gran; amb un pla de manteniment de carrers, voreres i zones públiques, i que compti amb un transport públic més accessible", també cal donar "més protagonisme als joves, a l'associacionisme i als emprenedors".

He exposat que "s'ha de crear l'entorn necessari, fomentant les condicions, alineant la ciutadania i les institucions en un mateix objectiu: l'orgull ganxó". I això demana potenciar els eixos comercials i el nou sol industrial, liderar l'economia blava, impulsar el municipi com a destinació turística i impulsar la creativitat, les arts i la cultura, entre altres accions previstes en el programa electoral, dins el qual també destaquen, pel que fa a benestar, un pla de restauració dels serveis bàsics, dins el qual s'inclou la millora de l'Asil Suris. Reivindico "l'orgull ganxó", "amb una major difusió i coneixement del patrimoni natural del municipi" i el treball específic a les escoles del patrimoni natural, cultural i patrimonial propi.