Laura Cendrós i Toni Strubell recolzen la candidatura de Junts a Sant Feliu de Guíxols

La candidatura de Junts que encapçala Toni Carrión a Sant Feliu de Guíxols, incorpora els suports de dos grans referents a la cultura catalana com son la Laura Cendrós, promotora cultural i filla del que va ser un dels fundadors d’Òmnium Cultural, Joan B. Cendrós i Toni Strubell conegut filòleg i nét del Dr. Josep trueta que ha escrit la seva darrera novel.la “Caimó”.

L’alcaldable de Junts lidera un equip de persones amb gran estima per Sant Feliu que compta també amb la candidata del partit a les eleccions 2019, la Cristina Vicens, que ocupa el lloc d’honor a la llista com a mostra de suport al partit i al projecte. La candidatura, compta amb presones amb experiència i vocació de servei públic, representatives de tots els barris i edats i que son referents en diferents àmbits com l’associacionisme, l'emprenedoria, la sanitat, l'educació, l'esport, la cultura, l'economia, el sector tecnològic i el món del dret.

Amb la consolidació d’aquest equip, Toni Carrión es referma en l’estratègia que permetrà “ampliar l’actual nombre de suports i recuperar el vot dels ciutadans que veuen que Sant Feliu necessita un canvi i que volen que el seu ajuntament sigui també un agent dinamitzador per obrir l’enorme potencial de Sant Feliu al món i generar oportunitats pels nostres veïns de forma que els permeti desenvolupar els seus projectes de vida sense haver de renunciar a viure a Sant Feliu".