L’equip de Junts presenta els 6 projectes per a la reactivació econòmica de Sant Feliu

El passat dissabte dia 6 de maig, el partit Junts a Sant Feliu de Guíxols que encapçala Toni Carrión va presentar els 6 projectes que serviran per reactivar l’economia de Sant Feliu de Guíxols.

Els projectes presentats per la Núria Murlà, membre de la candidatura de Junts, varen ser: la creació d’una agència de promoció econòmica que ha de servir per potenciar la promoció exterior de la ciutat i atraure nou talent i empreses i el desenvolupament de l’economia blava que està vinculada a tota l’activitat que es genera al voltant del mar garantint la sostenibilitat.

Toni Carrión va explicar que l’aparcament al Passeig dels Guíxols és una infraestructura vital per reactivar el comerç local i ha de servir per potenciar els sector turístic i hoteler, va deixar molt clar que el pàrquing soterrat al centre no afectarà els jardins Juli Garreta i que es posarà a votació de ciutadania escollir si s’ha d’actualitzar Passeig del Guíxols o deixar-lo com està ara.

El segon projecte que va presentar el candidat de Junts va ser la reactivació i impuls dels eixos comercials de la ciutat amb ajudes pels nous negocis que vulguin obrir a Sant Feliu i han de generar noves oportunitats de treball per a les persones.

Els dos últims projectes els va presentar Sergi Carmona, també membre de la candidatura de Junts, que va explicar com desenvoluparan l’ampliació de dues zones industrials creant nou sòl i aturant la fugida d’empreses de la ciutat. També va explicar com volen fomentar l’emprenedoria i el talent amb la construcció d’un nou centre de negocis annex al futur espai polivalent.

Amb aquest primer acte a la sala Abat Panyelles del Monestrir, el partit polític Junts per Catalunya a Sant Feliu de Guíxols vol aconseguir que els ciutadans tinguin la possibilitat d’escollir un nou govern que posa al centre la generació d’oportunitats i treball per a les persones.