Presentació de la nova imatge del partit Junts per Catalunya a Sant Feliu de Guíxols.

El 3 d’octubre, ha tingut lloc la presentació i votació de les ponències del nou partit JUNTS. Els afiliats ganxons que ja ens hi hem adherit hem hagut de seguir-ho telemàticament, a causa de la situació provocada per la covid. Les presentacions han anat a càrrec de Cristina Vicens i Núria Murlà.

Cristina Vicens s’ha centrat a exposar el funcionament intern de JUNTS proposat en la ponència d’organització. Ha explicat l’estructura nacional i de vegueries del partit així com la comarcal i local, presentant un calendari que té per objectiu arribar en ple funcionament a les eleccions derivades de la inhabilitació del MHP Quim Torra.

Pel que fa a la ponència estratègica i política, Núria Murlà ha descrit les línies d’actuació del partit per tal de construir una República democràtica, justa, igualitària, progressista i territorialment cohesionada.

La trobada telemàtica ha estat seguida per un nombrós grup d’afiliats motivats i amb ganes de començar a treballar amb JUNTS.

Per completar la jornada hem presentat la nova imatge corporativa del partit JUNTS a Sant Feliu de Guíxols.

JUNTS, que neix del mandat de l‘1-O celebra el tercer aniversari de la gran aturada de país del 3 d’octubre de 2017, emprenent aquest projecte que ha de permetre assolir la plena llibertat del país.