El passat dissabte 18 de maig el parlamentari europeu, Ramón Tremosa Balcells, va fer una xerrada al local de JuntsxCat a Sant Feliu de Guíxols, per donar suport a la candidata a l’alcaldia, Cristina Vicens, i explicar per quins motius cal votar Carles Puigdemont a les eleccions europees.

L’eurodiputat va destacar que “aquestes eleccions han de servir per donar un premi i un reconeixement posant en valor la feina que el president Puigdemont ha fet a l’exili amb la resta d’exiliats”, presentant-se a la justícia Belga, quedant en llibertat sense càrrecs, i essent jutjat per la justícia alemanya, on es va dir que durant l’1-Oct no hi va haver ni violència, ni rebel•lió, ni sedició, aconseguint que Espanya retires dues euroordres i evidenciant quina serà la postura de la justícia europea si els nostres presos arriben a Estrasburg. Espanya té clar que hi ha molt en joc a les europees i sap perfectament quina feina ha fet el president des de l’exili. Per aquest motiu “ha tingut lloc una guerra bruta sistemàtica, per part de l’Estat, contra el president Carles Puigdemont per tal d’evitar que la seva llista es pugui presentar i guanyar les eleccions europees”.

Per acabar, va mostrar el seu suport a la candidata de Sant Feliu de Guíxols, afirmant que si a Europa cal votar a Carles Puigdemont de Lliures per Europa, a les municipals cal votar a la Cristina Vicens, de Junts per Catalunya-Sant Feliu de Guíxols, per reafirmar el compromís amb el president.