L’equip de Junts per Catalunya-Sant Feliu de Guíxols ha treballat, conjuntament amb veïns de la ciutat, en dos projectes, un sobre el Nou institut i l’altre sobre el viver d’empreses i el palau firal.

La necessitat de construir el Nou institut ha quedat palesa en les diferents reunions que les sectorials de l’equip de Junts per Catalunya han portat a terme amb la ciutadania en els darrers mesos. En aquestes reunions han sigut molts els ciutadans que han coincidit amb les mateixes necessitats: la construcció d’un nou institut i la dinamització de la ciutat.

Seguint aquestes peticions, des de Junts per Catalunya-Sant Feliu de Guíxols tenim clar que caldrà treballar amb la Generalitat per traslladar l’activitat de l’actual IES Sant Elm a un nou equipament educatiu situat en un espai públic de millor accés per a tothom i que ha de facilitar una nova activitat a l’espai resultant de l’actual IES Sant Elm.

Pel que fa a la construcció d’un viver d’empreses i d’un palau firal, aquesta iniciativa preveu crear un equipament que permetrà realitzar esdeveniment per a la dinamització de la ciutat i que podran estar connectats amb l’activitat de l’institut i de la formació professional. A més, el viver esdevindrà un element clau per generar sinergies entre els emprenedors i la creació de llocs de treball qualificat al municipi.