L’equip de Junts per Catalunya de Sant Feliu de Guíxols valorem com a positius els resultats obtinguts per les forces independentistes a la ciutat on creixem un 5% i volem agrair especialment als votants que ens heu fet confiança i que heu contribuït a fer el nostre resultat a les comarques Gironines per mantenir els dos diputats al Congrés.

Junts per Catalunya encapçalat per la Laura Borràs, defensa amb convicció l’esperit de l’1 d’octubre i assumeix el compromís de ser la nostra veu a Madrid per reclamar la fi de la repressió, la llibertat, el dret a l’autodeterminació, així com posar de manifest els motius pels quals ens cal construir una República Catalana pròpia del segle XXI, on tots els ciutadans de Catalunya podran viure millor.

Aquests resultats, ofereixen una oportunitat a l’estat espanyol per a seure i parlar i resoldre per la via política la situació catalana. Seguim compromesos en la defensa del clam del poble català, i treballarem per una Catalunya més lliure, més justa i més pròspera.

Partits a favor de la independència: 49% (+ 5%)
Partits en contra de la independència: 37% ( – 4%)

Al bloc de partits a favor de la #independència:

  • Junts per Catalunya creix 2%
  • ERC baixa 3%
  • CUP creix el 5% (sense representació el 28A)