A l’espera de saber el pressupost d’inversions, al pressupost corrent per l’any 2022 no té grans variacions respecte el 2021. Així doncs, després de tres anys reclamant més finançament per les partides destinades a la promoció econòmica de la ciutat, aquest pressupost segueix reflectint que no és una prioritat per aquest govern ja que és la partida amb menys dotació econòmica de les àrees que generen activitat per la ciutat.
Ens preocupa que el govern no diversifiqui els projectes que poden impulsar  la reactivació econòmica de la ciutat. Portem tres anys reclamant l’aposta per l’economia del coneixement que capti l’atracció de talent i no hem vist que sigui una aposta com a projecte estratègic, i ho lamentem perquè és del tot necessari crear ocupació qualificada pel jovent ganxó.
Així doncs, malgrat hem vist un avançament en altres demandes d’aquest grup municipal, com són les polítiques d’habitatge,  el nostre sentit del vot serà el mateix que en els anteriors pressupostos, l’abstenció, fent un clam al govern perquè sigui responsable i no treballi només pels projectes actuals a curt termini, sinó per tot el que manca i és urgent abordar a la nostra ciutat per garantir que els ganxons puguin quedar-se a treballar i a viure aquí.