Durant la Diada Nacional d’aquest any ha tingut lloc l’ofrena floral a la tomba del president Josep Irla que tradicionalment es fa al cementiri de Sant Feliu de Guíxols i que suposa el tret de sortida a les activitats de la Diada a les comarques gironines.

A l’acte ha assistit una àmplia representació de Junts, encapçalts pel President de la Diputació de Girona, el Sr Miquel Nogué, els Diputats al Parlament de Catalunya Sra. Maite Selva i Sr. Salvador Vergés i el Director Territorial del Departament de Territori de la Generalitat el Sr Pere Saló. També hi han assistit el coordinador local, associats i simpatitzants del partit i les regidores i el regidor de Junts a l’ajuntament de Sant Feliu de Guíxols que posteriorment han continuat als actes solemnes de la diada convocats per l’ajuntament de Sant Feliu de Guíxols.

L’equip de Junts a Sant Feliu de Guíxols també va assistir a les convocatòries de l’Assemblea com la baixada de torxes des del Salvament la nit del 10 de setembre i a la manifestació de Barcelona el mateix dia de la Diada que va ser tot un èxit de participació.