Durant els últims mesos, Junts per Catalunya – Sant Feliu de Guíxols, s’ha organitzat en sectorials temàtiques, conformades per experts en diferents àmbits, per començar a definir els punts clau del seu projecte electoral a desenvolupar durant els pròxims anys.

En aquest sentit, la Sectorial de Territori i la de Comerç, liderades per en Toni Carrion i en David Novi, que ocuparan el segon lloc i una de les primeres posicions de la llista, respectivament, han estat treballant en un seguit de projectes.

Un dels dos projectes essencials, que han elaborat, és la rehabilitació de la façana marítima, tot preservant els elements patrimonials que fan singular la nostra ciutat, a la vegada que s’aposta per donar prioritat al benestar dels vianants, fent una ampliació del passeig de primera línia de mar.

El segon gran projecte és la clara prioritat d’impulsar dos aparcaments a les entrades del centre de la ciutat. Per una banda, l’aparcament a la zona de la corxera, per tal que sigui un punt des del qual s’iniciï un passeig agradable cap al centre comercial, així com una inversió que faciliti l’estacionament als visitants del futur Museu Thyssen. D’altra banda, l’aparcament soterrat del passeig dels Guíxols amb l’objectiu d’eliminar els vehicles en superfície del Passeig del Mar, així com d’oferir una zona d’aparcament oberta al mar i molt a prop també del centre comercial de la ciutat.

Ens sentim orgullosos del fet que aquests projectes de millora, a part de les opinions dels experts i dels professionals de les sectorials, s’han realitzat tenint presents les diferents demandes dels comerciants locals, fent-los partícips del nostre projecte per Sant Feliu, evidenciant així que aquest projecte el construirem JUNTS.