Junts per Catalunya ha fet públics tots els detalls de la nova candidatura que treballa per a governar la pròxima legislatura a la ciutat de Sant Feliu de Guíxols, amb un programa ambiciós que vol situar la ciutat com a un referent en qualitat de vida, en generació d’oportunitats i en progrés econòmic sostingut pels seus ciutadans.

La llista, encapçalada per Cristina Vicens, conté el mateix nombre de dones que d’homes i molts dels seus membres són independents amb transversalitat d’opinions i sensibilitats polítiques, cosa que fa candidatura inclusiva i oberta a un ventall d’aproximacions més gran. L’equip té com a criteris principals la regeneració, la formació i la professionalitat en tots els àmbits de gestió de l’Ajuntament, amb persones que entenen la política com a un servei temporal a allò que és comú i on al centre de totes les accions es té sempre en compte el benestar i el progrés dels veïns de Sant Feliu.

Entre les principals sorpreses hi ha la participació de Laura Cendrós, filla de Joan B. Cendrós, que fou un dels fundadors d’Òmnium, i que ha volgut donar suport a la llista des del primer moment en saber que es tractava d’un equip preparat per transformar la ciutat i a la cerca del moment polític per a la implementació del mandat del referèndum de l’1-Oct que permeti fer efectiu la República Catalana.

A la llista s’hi poden trobar més incorporacions significatives com la del que ha sigut President dels comerciants, David Novi, i persones de referència a la ciutat en l’àmbit cultural, educatiu, esportiu, social i empresarial, cosa que fa d’aquesta candidatura una de les més plurals i representatives del que vol ser Sant Feliu de Guíxols i que afirma ser un projecte polític de referència, amb vocació de servei, que sap escoltar i està preparat per a governar.