El passat dissabte 11 de maig, Junts per Catalunya-Sant Feliu de Guíxols va emplenar La Rambla de gent en l’acte de presentació de la seva candidatura per les eleccions municipals del 26 de maig.

Aquest esdeveniment es va iniciar amb una breu benvinguda de la diputada Gemma Geis, que va destacar “que s’ha fet una candidatura representativa de l’esperit de Junts per Catalunya; de l’esperit del compromís amb els presos, amb l’1 d’octubre i amb la independència de Catalunya”.

A continuació, Toni Carrión va fer la presentació detallada de la candidatura, formada per un equip que té com a criteris principals la regeneració, la formació i la vocació de servei públic. A més, va destacar que la llista està formada pel mateix nombre de dones i homes i que molts dels seus membres són independents amb transversalitat de sensibilitats polítiques.

Seguidament la candidata a l’alcaldia, Cristina Vicens, va mostrar el seu compromís amb el Molt Honorable President de la Generalitat per fer efectiva la República. Després d’això va fer una exposició del programa d’accions de millora que Junts per Catalunya ha treballat per Sant Feliu de Guíxols, destacant la neteja viària i les deixalles, la creació de nous aparcaments, la reforma de la façana marítima, la construcció d’un nou institut, l’ampliació de l’asil Suris, la creació d’una reserva marina i un centre de trailrunning, la construcció d’un viver d’empreses i accions per a incrementar la participació ciutadana i potenciar el sentiment de pertinença a la ciutat. La Cristina Vicens va voler recordar que aquest programa ha sigut elaborat després de molts mesos de converses, reunions, debats i treball amb l’objectiu d’aconseguir la millora de la vida dels ganxons i les ganxones aconseguint el progrés de la ciutat que vol convertir en un referent de qualitat de vida i de creació d’oportunitats de futur.

L’acte va concloure amb la intervenció del Molt Honorable President, Quim Torra, i del President a l’exili, Carles Puigdemont. El President de la Generalitat, que va ser presentat per la filla d’un dels fundadors d’Òmnium, Laura Cendrós, va exposar que “demana un doble vot, que és el mateix: un vot per la llibertat i per la república, un vot per Junts per Catalunya de Sant Feliu de Guíxols i un vot per Junts per Catalunya-lliures Europa”. El President Carles Puigdemont va intervenir mitjançant la projecció d’un vídeo on va donar suport incondicional al projecte de Junts per Catalunya-Sant Feliu de Guíxols, un projecte que encarna l’esperit de l’1 d’octubre.