Junts per Catalunya ha presentat esmenes de millora a l’esborrany de la nova ordenança que l’ajuntament de Sant Feliu està preparant per a la “protecció, control, venda i tinença d’animals”.

Una ordenança d’aquestes característiques és necessària per tal de delimitar els drets i deures dels ciutadans que tenen animals sota la seva responsabilitat, tot i que, després d’analitzar l’esborrany inicial de la nova ordenança, veiem que presenta mancances importants a l’hora de definir i incentivar la convivència i el benestar animal.

Les esmenes realitzades per l’equip de Junts per Catalunya proposen, entre altres: la creació d’una taula de seguiment de convivència i benestar animal, incentius per tal de millorar el cens dels animals, una millor definició del tracte que l’ajuntament dóna als animals perduts i la correcció d’algunes referències normatives.

Podeu llegir a continuació el detall de les esmenes presentades: AL·LEGACIONS JXCAT BENESTAR ANIMAL

El termini per al·legacions obert a tota la ciutadania finalitza el dia 31 de juliol, aquest inclòs. Si voleu llegir el text inicial de l’ordenança i fer-hi també les vostres esmenes, podeu accedir a la web habilitada al següent enllaç : http://www.guixols.cat/animals