En el marc de la Llei de pressupostos de la Generalitat de Catalunya per l’any 2023, el grup parlamentari de Junts per Catalunya a Girona ha presentat 97 esmenes per tal que els nous pressupostos recullin els aspectes que son importants a les comarques gironines.

Amb aquestes esmenes, volem corregir els pressupostos presentats pel tripartit i així intentar millorar el dia a dia dels gironins i afrontar les necessitats de la demarcació ja que no estan a l’alçada en matèria de fiscalitat, d’educació o de salut; ni serveixen per afrontar els reptes de país, com el desenvolupament econòmic o l’equilibri territorial.

Desde Sant Feliu de Guíxols, una de les esmenes que hem incorporat a la llei de pressupostos ha estat la partida necessària per tal d’avançar en la “Redacció del projecte de reforma i ampliació de la residència Asil Surís”.

Durant els darrers anys, l’equip de Junts s’ha reunit amb els usuaris del centre i hem constatat que la residència té necessitat d’una reforma urgent i d’una ampliació del nombre de places.

Aquest era un dels punts principals en matèria de benestar i gent gran que ja contemplàvem en el programa de Junts a Sant Feliu de Guíxols l’any 2019 i que seguirem prioritzant en el programa d’acció de govern 2023-2027.