Durant les darreres setmanes hem vist com s’instal·lava una torre d’antena de comunicacions al camí de Sant Feliu a S’Agaró, davant de l’antic magatzem de l’empresa Enric Miquel SA, i que és notablement visible per tots els veïns de la part alta de Sant Feliu.

La torre de grans dimensions i de color blanc, suposa un impacte visual important com es pot apreciar a les fotografies i s’ha instal·lat en un terreny particular que forma part d’un sector de millora urbana pendent de desenvolupar.

Es per això que des del grup de Junts, hem traslladat al govern la nostra preocupació sobre el procediment pel qual s’ha atorgat llicència o concessió per a la seva instal·lació, quina empresa n’és la adjudicatària.

És obvi que l’evolució en l’ús de tecnologia inalambrica requereix de la instal·lació d’aquest tipus d’infraestructura però creiem que existeixen altres indrets de titularitat publica on instal·lar-se amb menys impacte visual i mitjançant un procediment de concessió obert i transparent per la ciutadania.