JUNTS CENSURA EL COST DE LA REFORMA DE L’ESPIGÓ EN PLENA PANDÈMIA I PROPOSA TREBALLAR ALTRES VIES PER EVITAR QUE HO ASSUMEIXI LA CIUTAT

JUNTS CENSURA EL COST DE LA REFORMA DE L’ESPIGÓ EN PLENA PANDÈMIA I PROPOSA TREBALLAR ALTRES VIES PER EVITAR QUE HO ASSUMEIXI LA CIUTAT

El passat ple del dia 3 de desembre del 2020 el govern de TXS i PSC, va portar a aprovació definitiva el projecte d’arranjament de l’espigó de Garbí que va patir desperfectes a causa del temporal Glòria amb els únics vots en contra de Junts per Cataunya i el grup MES.

El cost estimat del projecte de reparació de l’espigó que proposa el govern és de 430.000€, un import que duplica el cost del que va costar fer-lo nou i que faria augmentar la inversió total en 630.000 € per aquest petit espai del front de mar. Aquest va ser entre d’altres un dels motius del vot contrari de Junts per Catalunya.

Tot i que creiem que cal arranjar els desperfectes, també cal vetllar per la bona gestió dels recursos públics especialment en la situació de pandèmia actual. Pensem que abans de què n’assumeixin la despesa els ciutadans de Sant Feliu, cal que l’Ajuntament aconsegueixi aquests imports dels fons estatals de recuperació pel Glòria i què s’obri una investigació, sense dilació, per tal de demanar responsabilitats tècniques per la manca de previsió en la primera obra executada.
2020-12-05T11:14:23+02:0005/12/2020|