Grup municipal

Cristina Vicens Payet

Àrea d’economia i d’organització interna

La Cristina, de 31 anys, és filla de Sant Feliu de Guíxols i llicenciada en Ciències Polítiques i de l’Administració per la UAB. A nivell associatiu ha estat vinculada al Club Tennis Guixols, als Amics de la Sardana i actualment és membre d’Òmnium Cultural. En l’àmbit professional és actualment professora del cicle formatiu d’administració i finances, i amb anterioritat va treballar com a tècnica de desenvolupament local a l’Ajuntament de Sant Feliu de Guixols.

Toni Carrión Angelats

Territori i sostenibilitat

En Toni és fill de Sant Feliu de Guíxols i té 41 anys. Va estudiar Enginyeria Tècnica Industrial i ja en exercici professional es va especialitzar en Administració i Direcció d’empreses. Treballa com a Responsable del segment d’Empreses d’una multinacional del sector de l’energia i es defineix com a pragmàtic amb vocació de servei i habituat a la gestió d’equips en organitzacions complexes. És membre d’Òmnium Cultural, fundador de la Crida per la República Catalana i de l’Associació d’Antics Alumnes del Cor de Maria i Sant Josep.

Nines Rivas Fidalgo

Persones

La Nines, té 51 anys i viu a Sant Feliu de Guíxols. Va estudiar auxiliar de clínica, mestra d’educació infantil i és llicenciada en psicopedagogia. Ha treballat d’auxiliar de quiròfan, mestra d’educació infantil i ha estat cap d’estudis a Primària a l’escola Gaziel, actualment és orientadora educativa en un institut. Ha estat membre de Xarxa infantil i juvenil, durant 8 anys, i, actualment, és membre de l’ANC Guíxols i sòcia fundadora de la Crida Nacional per la República.