L’actual consellera de Recerca i Universitats ha anunciat aquesta setmana la seva renúncia a l’acta de diputada per dedicar-se plenament a les seves funcions en el Govern de la Generalitat i el seu escó representant les comarques de Girona serà per Pere Albó.

Gemma Geis va encapçalar la llista de Junts per Girona a les eleccions del parlament del 14F, destacant que els integrants de la seva llista recollien “la suma del municipalisme, la gestió i la proximitat” i que la candidatura tenia “coneixement i experiència, ja que hi ha persones, perfils i trajectòries molt diverses” i incorpora “una suma de país”.

En aquest sentit, la candidatura de Junts a les eleccions al Parlament de Catalunya del 14 de febrer de 2021, va voler incorporar totes les sensibilitats polítiques que comparteixen la necessitat de treballar per un estat propi per Catalunya, entre elles, Pere Albó que ho feia en representació del partit Moviment d’Esquerres a les comarques de Girona.

Pere Albó és advocat de professió, actualment, és portaveu de Moviment d’Esquerres a l’ajuntament de Sant Feliu de Guíxols i ha estat vicepresident del Consell Comarcal del Baix Empordà (2003 – 2007), alcalde de Sant Feliu de Guíxols (2007 – 2010) i vicealcalde (2011 – 2015), període en el qual també va exercir de diputat provincial a la Diputació de Girona.

En el darrer ple municipal, la portaveu del grup municipal de Junts per Catalunya, Cristina Vicens, ha donat l’enhorabona al regidor Pere Albó ja que aviat serà diputat al Parlament de Catalunya arrel d’aquesta renúncia a l’escó per part de la diputada Gemma Geis.

El grup municipal considerem que és una bona notícia per la ciutat tenir un diputat ganxó, doncs  l’emplacem a treballar de valent pel país i per Sant Feliu de Guíxols. Li desitgem sort i encerts!

Grup municipal de Junts per Catalunya