En el marc de les accions “Escoltem els barris”, els veïns del barri situat entre la carretera de Sant Pol i la carretera de Palamós ens han fet arribar la situació de manca de disponibilitat del servei de transport públic en aquest indret de la ciutat.

Al barri hi viuen un alt percentatge de gent gran, de persones amb mobilitat reduida i de persones sense vehicle particular que degut a la topografía de la zona amb elevats pendents, representa un medi difícil de practicar pels veins.

Aquesta manca de transport públic està restant als veins l’accés a la resta de serveis del municipi tal i com altres barris disposen, i és per això que hem traslladat al govern la proposta per tal que La Mondela faci les següents parades a continuació de la parada de l’Hostal del Sol: Plaça Pere Roig, Carrer París, Carrer Londres, Trafalgar / Milans.

Seguirem atentament l’evolució d’aquesta proposta per tal que tots els ciutadans de Sant Feliu de Guíxols tinguin les mateixes oportunitats d’accés als serveis públics.