El partit Junts ha celebrat, durant els darrers dies, eleccions per escollir els comitès locals a diferents pobles i ciutats de Catalunya. Dins del desplegament territorial que està realitzant, els afiliats de Junts han triat simultàniament prop de 40 nous comitès locals.

A Sant Feliu de Guíxols s’ha escollit la candidatura formada per en David González, com a coordinador; la Gemma Arnau, com a responsables d’organització i afiliats; la Nines Rivas, com a responsable de política municipal; en Marc Franquesa, com a responsable de comunicació; i en Joan Canals, com a vocal. Amb una participació del 58% del cens, la candidatura ha aconseguit el suport dels afiliats del partit per ser proclamada, ahir dimecres 31 de març, com a guanyadora.

Un dels principals objectius del nou comitè és el de treballar per fer créixer el partit de Sant Feliu de Guíxols obrint-lo a tothom que vulgui formar-ne part, com a afiliat o com a simpatitzant, i preparar-lo per les pròximes eleccions municipals.

El nou comitè convida a tothom que vulgui participar a posar-se en contacte amb el partit mitjançant el web: www.juntxcatguixols.cat o enviant un e-mail a: juntsxcatguixols@gmail.com