El nostre equip

Cristina Vicens Payet

Candidata a l’alcaldia de Sant Feliu Guíxols

La Cristina, de 31 anys, és filla de Sant Feliu de Guíxols i llicenciada en Ciències Polítiques i de l’Administració per la UAB. A nivell associatiu ha estat vinculada al Club Tennis Guixols, als Amics de la Sardana i actualment és membre d’Òmnium Cultural. En l’àmbit professional és actualment professora del cicle formatiu d’administració i finances, i amb anterioritat va treballar com a tècnica de desenvolupament local a l’Ajuntament de Sant Feliu de Guixols.

Toni Carrión Angelats

En Toni és fill de Sant Feliu de Guíxols i té 41 anys. Va estudiar Enginyeria Tècnica Industrial i ja en exercici professional es va especialitzar en Administració i Direcció d’empreses. Treballa com a Responsable del segment d’Empreses d’una multinacional del sector de l’energia i es defineix com a pragmàtic amb vocació de servei i habituat a la gestió d’equips en organitzacions complexes. És membre d’Òmnium Cultural, fundador de la Crida per la República Catalana i de l’Associació d’Antics Alumnes del Cor de Maria i Sant Josep.

Nines Rivas Fidalgo

La Nines, té 51 anys i viu a Sant Feliu de Guíxols. Va estudiar auxiliar de clínica, mestra d’educació infantil i és llicenciada en psicopedagogia. Ha treballat d’auxiliar de quiròfan, mestra d’educació infantil i ha estat cap d’estudis a Primària a l’escola Gaziel, actualment és orientadora educativa en un institut. Ha estat membre de Xarxa infantil i juvenil, durant 8 anys, i, actualment, és membre de l’ANC Guíxols i sòcia fundadora de la Crida Nacional per la República.

Marc Franquesa i Reixach

En Marc, de 29 anys, és fill de Sant Feliu de Guíxols i llicenciat en Història per la UdG. En l’àmbit professional exerceix, actualment, d’Autoritat Portuària del port de Sant Feliu de Guíxols. A nivell associatiu va ser membre fundador de Guíxols per la Independència (ANC) i actualment és membre d’Òmnium Cultural, de l’Associació dels Amics del Museu de Sant Feliu de Guíxols i membre fundador de la Crida per la República Catalana.

David Novi Ramirez

En David, ganxó de 32 anys, és diplomat en Ciències Econòmiques i Empresarials per la UdG, especialitzat en direcció de restaurants per l’ISGEC. Actualment regenta un dels restaurants familiars històrics de Sant Feliu. Molt vinculat amb el futbol sala a Sant Feliu, club amb el qual es van disputar competicions internacionals representant a Catalunya. A nivell associatiu ha estat president de l’Associació Guíxols Comerç i Turisme del 2015 al 2019.

Gemma Arnau Bataller

La Gemma, té 53 anys, és filla de Sant Feliu de Guíxols, tècnic Especialista en Laboratori d’Anàlisis Clíniques i Diplomada en Infermeria. Treballa com a infermera a l’Hospital de la comarca des de fa més de 25 anys, ocupant diferents càrrecs de gestió dins la mateixa empresa al llarg de la seva vida laboral. Actualment en el Servei d’Urgències de l’Hospital de Palamós. Va ser voluntària de la Creu Roja local i, en l’actualitat, és membre de l’ANC Guíxols i soci fundador de La Crida Nacional per la República.

Magda Lupiañez Soler

La Magda, de 49 anys, és filla de Sant Feliu de Guíxols, està casada i té dos fills. Perruquera de professió, ha estat regidora d’esports (2011-2015) i és presidenta del Consell Esportiu del Baix Empordà. En l’àmbit associatiu, ha estat vinculada a l’AMPA de l’Escola Bressol Oreneta i a l’AMPA del CEIP Baldiri Reixach i a la FEDAPA; a nivell esportiu, ha format part de la junta del Club Patí Guíxolenc, i ha sigut sòcia del Club Excursionista Montclar; en l’àmbit cultural, ha format part de la Colla Gegantera Ganxona i des de ben petita està vinculada al carnaval ganxó. Actualment és sòcia de Creu Roja.

David Gonzàlez López

En David, té 44 anys i viu i treballa a Sant Feliu de Guíxols. És un empresari i emprenedor amb més de 20 anys d’experiència, que ha desenvolupat la seva carrera professional en el sector d’Internet i les noves tecnologies i la comunicació. Fundador d’entitats associatives locals, és secretari del Moto Club Costa Brava i de l’associació Arttic que gestiona el clúster tecnològic, soci d’Òmnium Cultural i soci fundador  de la Crida per la República Catalana.