El grup municipal de JUNTS varem treballar propostes de millora al projecte d’urbanització de Juli Garreta i finalment varem entrar al·legacions al projecte per tal que el govern tingues en comptes les nostres demandes. En el passat ple del 26 de maig del 2022 el govern va declinar la majoria d’elles.

Volem posar de manifest que aquest projecte d’un import tant elevat no va ser debatut amb la oposició, i després d’un mes de termini per presentar al·legacions, el govern tampoc va recollir les demandes i ens va proposar trobar-nos i parlar-ne. Ans al contrari, vam rebre les respostes tècniques just abans del plenari de l’aprovació final. Això denota la manca de voluntat del govern d’arribar a consensos en projectes importants per la ciutat, cosa que ens entristeix profundament.

Així doncs, el nostre sentit del vot fou una abstenció perquè considerem que l’arranjament de l’avinguda serà una millora per la ciutat, no obstant, no podem votar a favor d’un projecte de més de 800.000euros del qual no n’hem sigut partícips.