Candidatura de Junts per Catalunya Sant Feliu de Guíxols

#REGENERACIÓ

#REGENERACIÓ
persones honestes amb una nova forma de fer política al servei del ciutadà

#TRANSVERSALITAT

#TRANSVERSALITAT
d’opinions i sensibilitats polítiques que ens fan més oberts i més inclusius

#FORMACIÓ

#FORMACIÓ
i professionalitat de l’equip en els àmbits de gestió de l’Ajuntament

Cristina Vicens Payet
Cristina Vicens PayetNº 1 i candidata a l’alcaldia
La Cristina, de 31 anys, és filla de Sant Feliu de Guíxols i llicenciada en Ciències Polítiques i de l’Administració per la UAB. És professora del cicle formatiu d’Administració i Finances. En l’àmbit associatiu ha estat vinculada al Club Tennis Guíxols, als Amics de la Sardana i actualment és membre d’Òmnium Cultural, del Consell de la República i membre fundador de la Crida Nacional per la República.
Toni Carrión Angelats
Toni Carrión AngelatsNº 2
En Toni és fill de Sant Feliu de Guíxols i té 41 anys. Va estudiar Enginyeria Tècnica Industrial i ja en exercici professional es va especialitzar en Administració i Direcció d’empreses. És membre d’Òmnium Cultural, fundador de la Crida per la República Catalana i de l’Associació d’Antics Alumnes del Cor de Maria i Sant Josep.
Nines Rivas Fidalgo
Nines Rivas FidalgoNº 3
La Nines, té 51 anys i viu a Sant Feliu de Guíxols. Va estudiar Auxiliar de Clínica, Mestra d’educació infantil i és llicenciada en Psicopedagogia. És orientadora educativa en un institut. Ha estat membre de Xarxa infantil i juvenil, durant 8 anys, i, actualment, és membre de l’ANC Guíxols i sòcia fundadora de la Crida Nacional per la República.
Marc Franquesa Reixach
Marc Franquesa ReixachNº 4
En Marc, de 29 anys, és fill de Sant Feliu de Guíxols i llicenciat en Història per la UdG. Treballa a Ports de la Generalitat, fent de guardamolls del port de Sant Feliu de Guíxols. En l’àmbit associatiu és membre d’Òmnium Cultural, de l’Associació dels Amics del Museu de Sant Feliu de Guíxols i membre fundador de la Crida Nacional per la República Catalana.
David Novi Ramírez
David Novi RamírezNº 5
En David, ganxó de 32 anys, és diplomat en Ciències Econòmiques i Empresarials per la UdG, especialitzat en direcció de restaurants, i regenta el negoci familiar. En l’àmbit associatiu ha estat president de l’Associació Guíxols Comerç i Turisme de l’any 2015 al 2019.
Gemma Arnau Bataller
Gemma Arnau BatallerNº 6
La Gemma, té 53 anys, és filla de Sant Feliu de Guíxols, Tècnic Especialista en Laboratori d’Anàlisis Clíniques, diplomada en Infermeria i treballa en el Servei d’Urgències de l’Hospital de Palamós. Va ser voluntària de la Creu Roja local i, en l’actualitat, és membre de l’ANC Guíxols i sòcia fundadora de La Crida Nacional per la República.
Magda Lupiañez Soler
Magda Lupiañez SolerNº 7
La Magda, de 49 anys, és filla de Sant Feliu de Guíxols, està casada i té dos fills. Perruquera de professió, ha estat regidora d’esports (2011-2015) i és presidenta del Consell Esportiu del Baix Empordà. En l’àmbit associatiu, ha estat vinculada a l’AMPA de l’Escola Bressol Oreneta i del CEIP Baldiri Reixach i a la FEDAPA.
David González López
David González LópezNº 8
En David, té 44 anys, viu i treballa a Sant Feliu de Guíxols. És un empresari i emprenedor que ha desenvolupat la seva carrera professional en el sector d’internet i les noves tecnologies. Fundador de l’associació Arttic que gestiona el clúster tecnològic, soci d’Òmnium Cultural, membre del Consell de la República i fundador de la Crida per la República Catalana.
Lluís Vazquez Gironès
Lluís Vazquez GironèsNº 9
En Lluís, té 60 anys i és fill de Sant Feliu de Guíxols. Té estudis superiors, va ser treballador de la banca i des de fa molts anys regenta un negoci immobiliari. En l’àmbit associatiu és membre d’Òmnium Cultural i del Rotary Club Costa Brava.
Jordina Castillo Estañol
Jordina Castillo EstañolNº 10
La Jordina, té 43 anys i viu a Sant Feliu de Guíxols. Va estudiar magisteri especialitzat en llengua anglesa. Va regentar, durant anys, el negoci familiar d’hostaleria i, actualment, fa d’adjunta a direcció de l’Hotel Els Pins. En l’àmbit associatiu està vinculada al Club Aquàtic Xaloc, al Club de Bàsquet de Sant Feliu i és membre d’Òmnium Cultural.
Joan Bolaño Vilella
Joan Bolaño VilellaNº 11
En Joan, de 50 anys, és fill de Sant Feliu de Guíxols, ha estudiat Mestre d’educació física. En l’àmbit professional ha impartit classe a l’Escola d’Adults i, actualment, treballa com a mestre de primària a l’escola Gaziel. Té el títol de monitor de lleure i d’animació sociocultural i experiència com a actor en teatre d’aficionats.
Mohamed Fares Marsi
Mohamed Fares MarsiNº 12
En Mohamed, de 30 anys, va néixer a Nador (Marroc). És enginyer industrial i treballa a la secció d’enginyeria de procés i expansió internacional d’una important empresa del sector d’automoció. En l’àmbit associatiu està vinculat, des de fa anys, a l’Escola de Futbol de Sant Feliu i a la Creu Roja Joventut.
Elisenda Bisbe Molín
Elisenda Bisbe MolínNº 13
L’Elisenda, té 55 anys, viu a Sant Feliu de Guíxols i és llicenciada en Psicologia per la Universitat de Barcelona. Actualment treballa en el servei de psicologia infantil i juvenil, en el Centre d’Especialitats Mèdiques de Sant Feliu de Guíxols. En l’àmbit associatiu, ha sigut presidenta de l’AMPA de l’Escola Gaziel i de la FEDAPA.
Àlex Cumí Bou
Àlex Cumí BouNº 14
L’Àlex, de 47 anys, és fill de Sant Feliu de Guíxols i és el dotzè de tretze germans de pares i avis ganxons. Actualment és treballador de l’àrea d’esports. En l’àmbit esportiu, des de petit ha estat vinculat al futbol i des de fa 8 anys forma part de la junta de l’Escola de Futbol de Sant Feliu.
Teresa Massegosa Perxés
Teresa Massegosa PerxésNº 15
La Teresa, té 49 anys i viu i treballa a Sant Feliu de Guíxols. Des de fa 20 anys és propietària del centre d’estètica i massatge Perxés. En l’àmbit associatiu, és sòcia d’Òmnium Cultural i ha estat vinculada des de molt jove amb la Joventut Nacionalista de Catalunya.
Marc Massallé Feliu
Marc Massallé FeliuNº 16
En Marc, ganxó de 43 anys, és delineant i fa 3 anys que regenta una botiga de mobles de cuina, fundada pel seu pare l’any 1995. En l’àmbit associatiu, ha estat vinculat a la Creu Roja, a colles de carnaval ganxones i, actualment, és President de l’Associació Percussió Ganxona.
Josep Mª Esteva Paytuví
Josep Mª Esteva PaytuvíNº 17
En Josep Mª, té 64 anys i viu a Sant Feliu de Guíxols. Actualment està jubilat. A nivell associatiu, ha format part de la junta de la Creu Roja de Sant Feliu. Actualment, en l’àmbit esportiu, és membre de la Federació Catalana de Triatló, és secretari del Consell Esportiu del Baix Empordà i és President del Club Aquàtic Xaloc.
Roser Corbera Ridaura
Roser Corbera RidauraNº 18
La Roser, de 71 anys, viu a Sant Feliu de Guíxols i va estudiar Mestre de llengua francesa a la Universitat de la Sorbonne. Actualment està jubilada, però havia treballat en l’àmbit de l’ensenyament com a traductora simultània. Empresària durant 18 anys en el món de Gestió i Administració de Finques.
Eduard Vera Esteva
Eduard Vera EstevaNº 19
L’Eduard, ganxó de 43 anys, està casat i és pare de tres fills. És llicenciat en grau superior de Micromecànica i Rellotgeria. Actualment és propietari de tres joieries a la província de Girona. En l’àmbit associatiu, és membre de la junta de l’Associació Guíxols Comerç i Turisme.
Montse Gràcia Casado
Montse Gràcia CasadoNº 20
La Montse va arribar a Sant Feliu de Guíxols fa vint anys i el 2015 va obrir el seu propi establiment comercial. Formada en gestió comercial i amb vocació pel retail i la dinamització del comerç, el seu establiment ha esdevingut un lloc de referència en l’eix comercial ganxó.
Laura Cendrós Jorba
Laura Cendrós JorbaNº 21
La Laura, de 62 anys, és promotora cultural i filla de J. B. Cendrós, fundador d’Òmnium Cultural. És co-comissària de l’exposició “Cendrós un empresari d’acció!” i propietària de l’Espai Cendrós. A més, és membre del patronat dels Amics del MNAC i del Consell Assessor de la revista Bon Art.
Joan Maura Cateura
Joan Maura Cateura S.1
En Joan, de 71 anys, és fill de Sant Feliu. Va treballar a la companyia elèctrica del poble durant 44 anys, però actualment està retirat. En l’àmbit associatiu, ha estat vinculat des de jove a diferents entitats socials, ha sigut membre i president del Centre Excursionista Montclar i de la Creu Roja Local.
Mariona Ribot Aiguaviva
Mariona Ribot AiguavivaS.2
La Mariona, de 65 anys, és nascuda a Sant Feliu de Guíxols. Actualment està jubilada, però havia treballat en el negoci familiar. En l’àmbit associatiu, és membre de Guíxols per la Independència (ANC) des de la seva fundació i sòcia d’Òmnium Cultural, a més, realitza tasques de voluntariat a l’associació Galgos 112.
Esperança Feixas Ramionet
Esperança Feixas RamionetS.3
L’Esperança, ganxona de 54 anys, és una empresària que té botiga pròpia al centre de la ciutat des del 1985. En l’àmbit associatiu, va ser impulsora de l’Associació de Comerciants de Sant Feliu Centre i sempre ha estat molt activa en l’organització d’activitats de dinamització comercial.
Mònica Bussot García
Mònica Bussot GarcíaS.4
La Mònica, ganxona de 44 anys. És Tècnic Especialista en Informàtica d’Empreses, té un gran compromís amb el municipi amb diversos negocis d’hostaleria a la comarca creant la seva pròpia marca comercial.
Joan-Lluís Brusi Molinas
Joan-Lluís Brusi MolinasS.5
En Joan-Lluís, de 75 anys, és fill de Sant Feliu de Guíxols i és un reconegut advocat de la ciutat que sempre ha estat vinculat al teixit associatiu. Va formar part de la junta de l’Hospital Municipal, del Patronat de la Fundació Privada Asil Surís i, actualment, és membre de Guíxols per la Independència (ANC).
Ramón Sans Terés
Ramón Sans TerésS.6
En Ramón, de 75 anys, és ganxó d’adopció, i té formació en hostaleria. Havia treballat com a conserge a l’IES Sant Elm. Actualment està jubilat. En l’àmbit associatiu és membre d’Òmnium Cultural i és vocal de Guíxols per la Independència (ANC), de l’Associació de Veïns de l’Eixample i de l’Agrupació Sardanista de Sant Feliu de Guíxols.
Roberto Sancho Martínez
Roberto Sancho MartínezS.7
En Roberto, de 45 anys, ha nascut a Santa Cruz de Tenerife i resideix a Sant Feliu de Guíxols. És diplomat en Educació Social i en Disseny i Imatge 3D. Actualment, és autònom i regenta la seva pròpia empresa de disseny multimèdia. En l’àmbit esportiu és un destacat corredor de l’AE Matxacuca.
Txus Xifró Castelló
Txus Xifró CastellóS.8
La Txus, té 63 anys, és filla de Sant Feliu de Guíxols. Va estudiar Comunicació, Programació Neurolingüística (PNL). Actualment està jubilada, però va estar a la direcció comercial d’una empresa belga. En l’àmbit associatiu, ha sigut secretària de la Federació Catalana de Futbol al Vallès Oriental i és sòcia de Guíxols per la Independència (ANC).
Lali Mas Masó
Lali Mas MasóS.9
La Lali, té 52 anys i és filla de Sant Feliu de Guíxols. És diplomada en Ciències Empresarials. Treballa a la banca des de fa 30 anys. En l’àmbit associatiu és tresorera de la Cambra de Comerç de Sant Feliu de Guíxols i és membre d’Òmnium Cultural.