El divendres 6 de març, gran part de l’equip i dels regidors de Junts per Catalunya a Sant Feliu de Guíxols vàrem assistir a la presentació del Debat Constituent al Baix Empordà que va tenir lloc al Casino Guixolenc de la nostra ciutat.

El debat constituent és una iniciativa, independent als partits, impulsada pel MH President Torra i liderada per Lluis Llach amb l’objectiu de pensar, debatre i escriure les bases socials i polítiques del nou estat català d’acord amb l’ampli consens existent en la societat catalana per tal de superar el marc autonòmic actual.

En resposta a aquesta necessitat,  Debat Constituent proposa desenvolupar un procés participatiu transversal, inclusiu i plural perquè el conjunt de la societat civil debati sobre tots els àmbits constituents per establir les bases constitucionals per al futur polític de Catalunya.

Segons va explicar LLach en la seva exposició, “el resultat d’aquest procés es traslladarà a les forces polítiques a qui correspondrà actuar en conseqüència a aquests resultats

Us recomanem que amplieu la informació a www.debatconstituent.cat

#niunpasenrere

#independencia

#catalunyaestat

#debatconstituent